Înființare firmă

Orice antreprenor sau întreprinzător are nevoie de o parte administrativă, dar și de o parte juridică pentru a exercita cât mai bine o activitate economică. Dacă vă aflați în situația în care doriți să înființați o societate sau o organizație non-profit, este recomandat să consultați un avocat care să vă pună la curent cu toate demersurile juridice pe care trebuie să le efectuați în vederea obținerii personalității juridice.

Serviciile noastre sunt oferite atât în limba germană, cât și în limba engleză.

Înfiinţare SRL

SRL-ul este forma juridică cea mai des folosită de către antreprenori. Principalul avantaj al acestei forme juridice este că răspunderea pentru eventuale prejudicii este limitată la patrimoniul societăţii.

Înfiinţare SRL-D

În scopul stimulării mediului de afaceri, prin OUG nr. 6/2011 s-a introdus Societatea Debutant dedicată celor care nu au mai deţinut o firmă şi care doresc să dezvolte o primă afacere. Ordonanţa prevede anumite facilitaţi acordate de stat.

Înființare PFA

PFA-ul este forma juridică cea mai convenabilă pentru persoanele care lucrează pe cont propriu. PFA-ul este ușor de gestionat, are costuri de înfiinţare mai mici, iar contabilitatea se ţine în partidă simplă, nu este obligatorie angajarea unui contabil.

Înfiinţare societate pe acțiuni (S.A.)

Societatea pe acţiuni este o formă de societate comercială în cadrul căreia acţionarii răspund numai până la concurenţa capitalului social subscris, se constituie prin contract de societate şi statut. Contractul de societate şi statutul pot fi încheiate sub forma unui înscris unic, denumit act constitutiv.

Înființare ONG

O.N.G.-urile sunt organizaţii din sfera societăţii civile care îşi propun găsirea unor soluţii pentru problemele societăţii, dezvoltarea noţiunii de solidaritate colectivă, determinarea asumării de responsabilitate de către cetăţeni şi implicarea lor în viaţa societăţii.

Cum funcționează?

Stabilim o întâlnire

Noi pregătim documentele

Primiţi dosarul cu formularele completate

Serviciile noastre mai includ

Aveți nevoie de ajutor?

Contactați-ne telefonic la:  +40 728 297 522

Sau completați formularul, iar noi vom reveni în cel mai scurt timp posibil.